Inici amb victòria del BQ Cadet Femení 2003 | FC Martinenc skip to Main Content
BQ CADET FEMENÍ 52 - 46 SANTA CATERINA DE SIENA

Bona estrena de les cadets de primer any que van començar la competició amb una gran victòria contra el Santa Caterina de Siena. Les noies del Guinardó van haver de lluitar fins al final en un duel molt igualat, però un gran darrer quart va permetre a les de vermell imposar-se per sis punts de diferència.

El partit va començar amb alternatives per a tots dos equips, però a les acaballes del primer quart, el Martinenc aconseguir un lleuger avantatge de sis punts. Al segon, el guió del duel va seguir similar, amb tots dos equip jugant de tu a tu i sense que s’obrissin grans diferències en el marcador. De fet, el conjunt visitant va aconseguir retallar la renta abans del descans (24-20).

Però els millors minuts del Santa Caterina de Siena arribarien després de la represa, en un tercer quart en què les noies del Cadet Femení van mostrar la seva pitjor versió. Un fet que va permetre a les visitants donar la volta al marcador i arribar amb un lleuger avantatge al darrer quart definitiu. Però aquí, el Martinenc va treure l’orgull i gràcies a una defensa molt sòlida i un bon encert en atac van aconseguir un parcial de 15-8 que els hi va donar el primer triomf de la temporada.